Futbol sala

Mundial femení de Futsal

França, el primer repte a Balaguer

Futsal. La selecció s’estrena en el mundial en un partit que ja és decisiu per al seu futur

La selecció s’estrena aquesta tarda en el mundial femení de futsal contra França, un rival d’un nivell similar. El partit es jugarà a 2/4 de 8 (Esport3) just després de la inauguració oficial i la desfilada de tots els equips. Abans del partit es podrà sentir Els segadors, un fet poc habitual en les competicions oficials internacionals, ja que hi ha poques seleccions catalanes que juguin en campionats oficials.

El seleccionador, Cristian Roldán, no ha amagat aquests dies que el primer objectiu de l’equip és superar la primera fase i accedir als quarts de final. L’altre rival del grup, l’Argentina, tampoc serà un rival fàcil, per la qual cosa una victòria avui sembla gairebé indispensable.

Catalunya va ser campiona de futsal el 2008 a Reus, però la progressió dels equips sud-americans, sobretot de Colòmbia, que defensa el títol, i el Brasil fa que la missió de repetir aquella gesta sigui complicada. Avui també debuten les colombianes, després del partit de Catalunya, contra Sud-àfrica, en un partit que teòricament sembla fàcil per a les campiones.

El pavelló municipal de Balaguer ha millorat el marcador electrònic, el terra i la il·luminació per a l’ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)