Esports de muntanya

“Cada cop et fan anar més ràpid”

Curses de muntanya. Quart triomf de Toti Bes en la Transgavarres i primer de Rabionet en la Trail de la CMG, que se li resistia

“Roselló i el veneçolà [Dávila] han sortit molt fort i jo he anat al meu ritme. I quan m’he despistat ja em duien cinc o sis minuts. Al final, retallar tant temps costa. M’he trobat David Roselló i m’ha dit que el de davant anava molt fort. He anat tirant i quan faltaven uns 10 km l’he atrapat”, va dir Toti Bes (Trail Running Girona) després del seu quart triomf, tots consecutius, en la Transgavarres. El gironí va fer els 54 km de recorregut i 2.000 m de desnivell positiu en menys de 4 hores i 20 minuts, 10 menys que en el seu darrer triomf quan es va modificar el recorregut entre Palamós i Girona. “Ara el tall final no m’agrada tant perquè no passes pels Àngels i en no arribar-hi perd una mica de mística” va dir el vencedor, que va arribar amb més de 4 minuts respecte del vencedor de la Trepitja Garrotxa de 60. Eli Gordon va ser la guanyadora en la categoria femenina, tot just una setmana després de guanyar la marató del Montseny.

Jordi Rabionet (Esports Parra) va poder, per fi, guanyar la cursa Trail després de dos intents fallits. El gironí, dominador indiscutible del calendari popular a la demarcació, va fer el salt de distància després de vèncer l’Express el 2014. El berguedà Marc Pérez, habitual en els circuits Klassmark, va ser segon i Adrià Canimas i Judit Pujol van guanyar l’Express.

La CMG va aplegar més de mil corredors en la sisena edició, la principal novetat de la qual van ser les curses infantils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)