Atletisme

Oliveras, tercer en la mitja marató de Ripoll

Atletisme. Ibrahim Ezzaydouni, vencedor el 2016, i l’atleta internacional Lídia Rodríguez van ser els guanyadors absoluts

El triatleta olotí Nan Oliveras (Girona-Costa Brava) va ser tercer ahir al matí (1h09:07) en la mitja marató de Ripoll, en què l’atleta del Barça Ibrahim Ezzaydouni va repetir el triomf del 2016 amb una marca d’1h07:45. El segon lloc va ser per a Abderrahim El Jaafari. La internacional sabadellenca Lídia Rodríguez (Cornellà Atlètic) no va decebre amb la seva presència. No només va guanyar la categoria femenina amb una gran suficiència (1h14:10), sinó que va ser la cinquena a entrar a l’arribada de tots els participants. Al podi la van acompanyar Hasna Bahom (Barça) i Esther Cruz.