Atletisme

Esther Guerrero es classifica per l’europeu

Atletisme. Només va ser superada a Sòria per Pereira en la prova selectiva per al quartet que farà el relleu de cros a Eslovàquia

L’atleta banyolina Esther Guerrero (New Balance) va fer el seu debut en la temporada de cros amb un segon lloc en la prova dels 1.500 m inclosa en el cros internacional de Sòria i que servia com a prova classificatòria per al campionat d’Europa de relleus mixtos. Guerrero només va ser superada per la campiona d’Espanya dels 1.500 m Solange Pereira (València). Guerrero i Pereiria seran les representants femenines en el relleu espanyol. En categoria masculina els dos primers van ser Víctor Ruiz i Jesús Gómez.

En el cros llarg masculí el lleidatà Ayad Lamdassem també va fer un pas endavant cap a l’europeu d’Eslovàquia en ser el sisè absolut i el segon espanyol rere l’atleta local Daniel Mateo i davant de Javier Guerra.

El triomf absolut va ser per al kenyà Jacob Kiplimo, campió del món júnior, que va superar el seu compatriota Timothy Toroitch. En la cursa femenina, Alice Kiprot, que havia estat tercera a Atapuerca, va imposar el seu previsible domini sobre la gallega Nuria Lugueros i la castellana María José Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)