Natació

Sjöström destrona Hosszú i Le Clos repeteix

Natació. La sueca i el sud-africà van guanyar la copa del món FINA i Belmonte, que només va competir tres proves, va acabar en sisè lloc

La sueca Sarah Sjöstrom i el sud-africà Chad le Clos es van embutxacar la victòria final de la copa del món FINA que es celebra en tres fases des de l’octubre i que va finalitzar el cap de setmana a Singapur.

Durant aquests mesos la sueca ha confirmat que és una de les nedadores més en forma del planeta i que té moltes opcions de ser una de les protagonistes principals a l’Europeu de Copenhaguen del desembre. Va liderar la classificació general des de la primera cita a Rússia i no ha abandonat mai la posició de privilegi. Al final ha acabat amb un total de 629 punts, 147 més que la seva immediata perseguidora, l’hongaresa Katinka Hosszú. Precisament la magiar havia estat la dominadora de la copa del món en les últimes cinc edicions. La tercera posició ha estat per la neerlandesa Ranomi Kromowidjojo (289 punts).

La badalonina i campiona olímpica Mireia Belmonte s’ha hagut de conformar amb el sisè lloc (122 punts), però només va participar en les tres de l’etapa europea que es van disputar a Rússia, Alemanya i els Països Baixos.

En la categoria masculina, la victòria va ser pel sud-africà Chad le Clos (447 punts) per davant del vigent campió, el rus Vladimir Morozov (333 punts). Aquest és el quart títol de Le Clos a la general de la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)