Tennis

Tres noves normatives per als Grand Slam 2018

Tennis. Hi haurà un rellotge per reduir l’escalfament i el temps entre punts. Es volen reduir les retirades sobtades de lesionats per cobrar

La Federació Internacional de Tennis (ITF) aplicarà tres noves normes en els Grand Slam del 2018. L’obert d’Austràlia del gener que ve serà el primer que aplicarà les modificacions. La primera és que hi haurà un rellotge a la pista per controlar tant l’escalfament com el temps entre els punts. Fins ara els jugadors disposaven de 15 minuts per exercitar-se abans del partit i ara seran només 5 minuts. Quan el darrer jugador entra a la pista hi ha un minut per fer el sorteig, després tenen 5 minuts d’escalfament i 1 minut addicional abans de començar. El rellotge també controlarà el temps entre punts. Els Grand Slam tenien 20 segons i ara s’allarguen fins a 25 per unificar criteris amb la resta de tornejos. També entrarà en vigor una nova norma per evitar que els jugadors es retirin en la primera eliminatòria per assegurar-se el premi. Podran cobrar el 50 per cent si comuniquen la baixa fins al dijous previ a l’inici. El 50 per cent restant el rebrà el seu substitut. Amb vista al 2019, la federació estudia reduir de 32 a 16 els caps de sèrie.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)