Natació

“Encara em queda futur”

Natació. La bracista Marina Garcia (23 anys) es reubica a Catalunya després de quatre anys als Estats Units amb la perspectiva de tornar a tenir un paper important en la natació estatal

Marina Garcia fa temps que va irrompre en la natació d’elit, però encara li queda carrera. Va tancar el 2012 amb els rècords espanyols en piscina curta dels 100 i 200 braça i el 2013 va traslladar-los en la piscina de 50. Tenia 18 i 19 anys i ara, amb 23, redreça el seu camí. Ha tornat dels Estats Units, després d’una estada de quatre anys en què hi ha competit mentre es llicenciava en nutrició i sanitat pública, i s’entrena al CN Sabadell amb el Bart Kizierowski.

“He tingut sort de trobar el CN Sabadell perquè ara necessitava un lloc on trobar-me còmoda i recuperar sensacions; les transicions costen”, diu. Hi afegeix que encara el següent tram de la seva carrera és amb voluntat de millorar. “Encara em queda futur i ganes de fer bons temps, d’entrar a la selecció i participar en competicions internacionals”. Precisament l’Europeu de Copenhaguen és la propera estació, tot i que primer saltarà a la piscina de la Nova Escullera i tornarà a un campionat absolut d’hivern, una cita que s’ha perdut els últims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)