Handbol

Handbol

Copa EHF

El Fraikin BM Granollers esquiva els últims campions

Handbol. El conjunt vallesà evita el Göppingen i el Füchse, i queda en un grup amb el Chambéry, l’Azoty-Pulawy i el Wacker Thun en la copa EHF

L’endemà de la derrota in extremis a Lleó (32-31), que li ha fet perdre pistonada en les seves aspiracions de jugar la copa Asobal, el Fraikin BM Granollers va conèixer ahir el seu full ruta en la fase de grups de la copa EHF. “Fa la sensació que serà el grup més igualat, perquè hem evitat els equips més forts de la competició. Potser és el millor grup, però igualment serà molt complicat treure punts”, va dir el tècnic Antonio Rama en un primer anàlisi després del sorteig efectuat a Viena. L’entrenador granollerí es referia al fet d’haver evitat els conjunts alemanys, el Göppingen (2016 i 2017) i el Füchse Berlín (2015), els campions de les tres últimes edicions. El seus rivals seran el Chambéry Savoie francès, l’Azoty-Pulawy polonès i el Wacker Thun suís. La fase de grups es disputarà entre el 10 de febrer i l’1 d’abril, i els dos primers accediran als quarts de final.

El primer partit del Granollers serà a la pista del Chambéry, un vell conegut dels vallesans perquè es van enfrontar en el partit pel tercer lloc de la final a quatre de Nantes, el 2016. El triomf va ser per als granollerins (25-21). “El Chambéry no és un equip gens fàcil, tot i que no està fent una bona temporada en la lliga. S’ha de veure d’aquí a uns mesos com estarà i tots sabem del potencial que tenen els equips francesos”, destaca Rama. El primer partit del conjunt català a casa serà el cap de setmana del 17 i 18 de febrer contra l’Azoty-Pulawy polonès. Segons el tècnic: “És un rival més desconegut. És un equip molt físic i format per jugadors polonesos d’altíssim nivell.” El tercer rival és el Wacker Thun. “És un equip que costa de defensar per la seva velocitat i fluïdesa en atac”, sentencia. Segons el capità David Resina, el Granollers es pot sentir afortunat amb el grup que li ha tocat: “Haurem de ser molt forts a casa i intentar treure punts a fora, però es pot dir que el resultat del sorteig ha estat bo per a nosaltres.”

LES FRASES

Grup A
SKA Minsk (Bielorússia)
Bjerring-Silkeborg (Dinamarca)
SC Magdeburg (Alemanya)
Guanyador Tatran Presov-Hafnarfjordur
Grup B
Füchse Berlín (Alemanya)
Helvetia Anaitasuna (Espanya)
Saint-Raphaël (França)
Lugi HF (Suècia)
Grup C
Frish Auf Göppingen (Alemanya)
Cocks (Finlàndia)
RK Nexe (Croàcia)
RD Koper (Eslovènia)
Grup D
Chambéry Savoie (França)
Azoty-Pulawy (Polònia)
Fraikin BM Granollers (Catalunya)
Wacker Thun (Suïssa)
El Wacker Thun juga ràpid i fluid, i es fa difícil de defensar. Fa molts anys que juga la competició
Antonio Rama
entrenador del fraikin bm granollers
L’Azoty-Pulawy és un equip molt físic i si ens hem de jugar la classificació en l’últim partit allà pot ser un desplaçament complicat
El Chambéry fins ara no està fent una bona temporada en la lliga, però tots coneixem el potencial dels equips francesos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)