Tennis taula

Tennis de taula

Zhang cau en els quarts del mundial júnior

Tennis de taula. La jugadora del Suris Calella va perdre (4-1) contra la japonesa Miyu Kato, sisena del rànquing mundial de la categoria

La brillant actuació de Sofia-Xuan Zhang en el mundial júnior que s’està disputant a Riva del Garda, Itàlia, va finalitzar en els quarts de final. La jugadora del Suris Calella va perdre (4-1) contra la japonesa Miyu Kato, que és la sisena jugadora del rànquing mundial de la categoria i la dissetena del rànquing absolut. Sofia-Xuan Zhang va plantar cara a la seva rival en tots els sets (11-7, 18-16, 11-7, 7-11 i 11-5) però només va poder guanyar el quart, tot i que en el segon va arribar als desempats. La jugadora del Suris Calella, resident a Girona, és la número 40 del rànquing mundial júnior i ha acabat el campionat del món entre les vuit millors.

Sofia-Xuan Zhang va iniciar la jornada amb un espectacular partit de setzens en el qual va derrotar la novena jugadora del rànquing mundial júnior, la xinesa Xunyao Shi, que fa uns dies va formar part de l’equip de la Xina que va guanyar el títol mundial júnior. Va vèncer per 4-1 i es va classificar per als vuitens de final, on va seguir amb la seva bona trajectòria i va derrotar la russa Daria Shadrina per 4-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)