Lliga de Campions

El Sabadell, sense opcions

Waterpolo. L’Eger hongarès va trencar el partit en el segon quart contra un equip que no va trobar la fórmula per atacar amb èxit

ZF EGER 14 CN SABADELL 5

ZF EGER:Mitrovic, Angyal (1), Rasovic (5), Avramovic (1), Hosnyanszky (2), Lorincz, Dekcer, Kovacs (1), Biros, Vlachopoulos (2), Bedo, Harai i Csiszar.ASTRAPOOL CN SABADELL:Motos, Sergi Cabanas (2), Carrillo (1), Matoso, Gorria, Bustos, López Escribano, Muller, Fenoy, Gallego (1), Carrasco, Víctor Cabanas (1) i Mardones.PARCIALS:3-1, 4-2, 5-2 i 2-0.ÀRBITRES:Rovida (Itàlia) i Achladiotis (Grècia).

El ZF Eger hongarès va imposar ahir la seva superioritat contra l’Astralpool CN Sabadell en la quarta jornada de la lligueta de la Champions. Els vallesans van resistir fins ben entrat el segon quart el ritme del jocs dels jugadors hongaresos, un dels aspirants a jugar la final europea, però a partir del 5-2 els de casa van poder controlar el duel sense dificultats aprofitant la seva superioritat física.

Els gols de Carrillo (1-1) i Sergi Cabans (2-1) van mantenir el Sabadell amb esperances però l’ofensiva de l’Eger, liderada per un vell conegut, l’exjugador del Barceloneta Strahinja Rasovic, va ser letal i amb un parcial de 6-1 entre el segon i el tercer quart van sentenciar un matx en què els problemes per atacar la ferotge defensa de l’equip local es van mantenir fins al darrer quart, en què l’Eger va ser capaç de mantenir la porteria a zero.

La derrota era previsible però encara queda molta competició i el proper rival dels vallesans, a Sabadell, serà un equip molt més assequible, l’Steaua Bucarest de Romania.