Lliga Asobal

L’últim cartutx

Handbol. El Fraikin guanya el Benidorm i haurà d’imposar-se dimecres contra el Guadalajara per classificar-se per a la copa Asobal

FRAIKIN 25 BENIDORM 20

FRAIKIN GRANOLLERS:Cabanas (2), Bernatonis (5), Figueras (3), Cañellas (4), Resina (2), Oliveira, Márquez (1) –inicial–; Guàrdia, Porras (3), Pérez, Garcia, Ferrer, Valera, Vukasin (1), Monteiro (3) i Reixach (1).BENIDORM:Simonet (2), Rivero (7), Esteban, González (1), Grau (4), Cuartero, Mijuskovic –inicial–; Marchán (1), Robles (1), Torrico (2), Makaria, Salinas (2), Morales, Calderón, Paván i Rodríguez.PARCIALS:2-1, 3-2, 5-2, 6-4, 6-6, 8-8; 10-12, 14-14, 15-16, 18-18, 21-19 i 25-20.ÀRBITRES:Escoda i Sánchez.

El Fraikin Granollers es jugarà dimecres l’accés a la copa Asobal en el partit que jugarà a la pista del Guadalajara (20.30 h). L’equip vallesà es va posar tercer en la classificació gràcies a la victòria contra el Benidorm, combinada amb la derrota del Guadalajara a la pista del Zamora (34-27). El Fraikin està obligat ara a guanyar a la pista del Guadalajara per assegurar-se la classificació de la copa Asobal, que es jugarà a Lleó.

En el partit d’ahir, el Fraikin va dominar gairebé tots els minuts, per bé que amb avantatges mínims. El protagonisme de les defenses i els porters va fer que el primer temps acabés amb un marcador molt curt. La igualtat es va mantenir en la segona part, i no va ser fins a l’últim parcial que el Fraikin Granollers va trencar el partit amb un 5-1 que certificava la seva victòria per quatre gols.