Rugbi

La primera part decideix

Rugbi. La Santboiana va perdre en la seva visita al camp de l’Alcobendas, que va estar força encertat en el primer temps i recupera la tercera posició de la classificació

ALCOBENDAS 46 SANTBOIANA 22

SANITAS ALCOBENDAS:Angel, Ovejero, Pomponio, Matega, Pingica, Ramiro, Mewton, Nava, Munilla, Linklater, Londoño, Imo, Mateu, Iliguez i Martín. També van jugar: Dacosta, Anaya, Fertu, Rado, Brasca, Mata i M. Garcia.UE SANTBOIANA:Petit, Thomas. Chichua, Puigbert, Fitzsimons, J. López, Sanz, Tauli, H. Garcia, Woodmass, Baró, Puig, Pichot, Berguer i De Orbaneja. També van jugar: Ragazzi, Delgà, Palomo, Pujol, Barbero i Millan.EVOLUCIÓ DEL MARCADOR:0-3 (4’). 5-3 (19’). 7-3 (20’). 12-3 (21’). 15-3 (25’). 15-8 (31’). 20-8 (34’). 22-8 (35’). 27-8 (38’). 32-8 (45’). 34-8 (46’). 34-13 (53’). 34-15 (54’). 39-15 (59’). 41-15 (60’). 46-15 (62’). 46-20 (72’). 46-22 (73’).ÀRBITRE:F. Villegas.

La UE Santboiana va perdre al camp del Sanitas Alcobendas en un partit en què l’encert dels locals en la primera meitat va encarrilar la victòria dels madrilenys. L’Alcobendas va recuperar la tercera posició de la divisió d’honor mentre que els de Sant Boi es mantenen en la cinquena plaça al final de la primera volta de la competició. Tot i anotar els primers punts en un cop de càstig, la Santboiana va veure com l’Alcobendas estava més encertat en atac i amb dos assajos, una transformació i un cop de càstig en sis minuts va capgirar el marcador (15-3). Abans del descans l’Alcobendas va fer quatre marques i va aconseguir el punt de bonificació d’atac, i al final del primer temps guanyava per 27-8. En la segona meitat els dos equips van arriscar més, i la Santboiana va aconseguir anotar dos assajos més, però no va poder remuntar el partit.