Més esport

Catalunya revalida el bronze en el mundial

Tamborí. La selecció femenina derrota Anglaterra (6-13) i torna a pujar al podi. Els nois vencen el partit pel setè lloc contra el mateix rival (13-8)

La selecció catalana femenina de tamborí va revalidar ahir, a Vilanova i la Geltrú, la medalla de bronze aconseguida fa quatre anys en el mundial de Castelgofredo. Després de perdre les semifinals contra Itàlia, campiona del món en derrotar França en la final, les catalanes tenien l’oportunitat de lluitar pel tercer lloc del podi contra la perdedora de l’altra semifinal, Anglaterra. Les dues seleccions ja s’havien enfrontat en la fase de grups, amb victòria de Catalunya per 6 a 13.

El domini català va ser aclaparador i ben aviat, amb una Andrea Pitarch excel·lent, ja va aconseguir un parcial de 6-1 que l’encaminava cap a la victòria. Amb 12-2, l’equip es va relaxar i la selecció anglesa ho va aprofitar per protagonitzar una petita revifalla amb quatre punts consecutius (12-6), però Catalunya no es va deixar intimidar i va sentenciar amb el 13-8 final. Neus Serra, que no havia pogut participar ni de la tercera plaça del mundial anterior ni del quart lloc en l’europeu de Montpeller, es va acomiadar del tamborí internacional jugant com a capitana. En la final femenina, Itàlia va aconseguir remuntar un partit que França dominava per 8 a 5 i es va imposar amb un resultat de 13 a 11.

En nois, Catalunya també va jugar el seu últim partit, contra Anglaterra, però en aquest cas pel setè lloc del torneig. Els nois de José David Martínez es van imposar per 13 a 8 i van quedar a dues posicions del cinquè lloc aconseguit en el mundial del 2013. La final masculina va encarar les mateixes seleccions que la femenina, però en aquest cas amb triomf de França (13-11).

Mundial femení
Itàlia Or
França Plata
Catalunya Bronze
Anglaterra Quart lloc
Mundial masculí
França Or
Itàlia Plata
Brasil Bronze
Alemanya Quart lloc
Catalunya Setè lloc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)