Voleibol

Voleibol

superlliga

La pitjor ratxa del SPiSP

Voleibol. L’inici amb deu derrotes dels tarragonins en la superlliga en el seu retorn iguala el registre negatiu dels curs 2005/06

El Sant Pere i Sant Pau Tarragona 2018 va encaixar dissabte a la pista del Terol la desena derrota en deu jornades en el seu retorn a la superlliga i va igualar el seu rècord negatiu de derrotes consecutives en la competició. En la temporada 2005/06, els tarragonins van encadenar també deu derrotes seguides i van guanyar a casa contra l’Illa Grau de Castelló (3-1) en l’onzena jornada. En aquella ocasió, l’equip va acabar penúltim i va consumar el seu primer descens en la superlliga. L’equip de Vlado Stevovski afronta enguany la seva catorzena temporada en la màxima categoria amb un equip molt jove i totalment amateur que explica els seus resultats. L’economia del club no li ha permès reforçar-se, i l’equip només ha guanyat tres sets en els partits que ha jugat, tot i que ha anat constatant una evolució en el seu joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)