Lliga Asobal

Un mal final tomba el Granollers a Guadalajara

Asobal. L’equip vallesà no participarà en la copa Asobal després de caure en un partit que dominava de manera clara quan faltaven 10 minuts

GUADALAJARA 31 GRANOLLERS 29

QUABIT GUADALAJARA:Hombrados, Mellado (5), Vidal (3), Víctor Vigo (3), Bozalongo, Javi García (5) i Moya (4) -equip inicial-; Parra, Benedito (2), Chema Márquez (8), Montoya (1) i Sedano.FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Cabanas (1), Bernatonis (7), Edgar Pérez (10), Adrià Figueras (7), M. Cañellas (2) i Da Silva -equip inicial-; Marc Guàrdia, Bela, Ferrer, Reixach i Àlex Márquez (2).EL MARCADOR:3-1, 5-3, 9-6, 11-8, 13-11, 16-15 (mitja part); 17-18, 19-22, 23-25, 25-27, 28-28, 31-29.ÀRBITRES:Fernández i Iniesta.PÚBLIC:1.500 espectadors al pavelló David Santamaría.

Malgrat la bona primera volta que ha signat, el Fraikin Granollers no participarà en la copa Asobal. Ahir va quedar fora en perdre, a la pista del Guadalajara, un partit que tenia a les seves mans. Quedaven deu minuts i els jugadors d’Antonio Rama dominaven per tres gols d’avantatge (19-22) després d’haver remuntat un marcador que li havia estat desfavorable durant tota la primera part i els primers minuts de la segona. En l’últim quart de partit, però, els braços dels jugadors vallesans es van arronsar i van permetre que el rival els passés per sobre.

El Guadalajara havia signat una bona primera part. Amb Hombrados impermeable sota els pals i una encertada tàctica ofensiva, s’havia plantat al descans 16-15, després de disposar d’avantatges de fins a quatre gols. En la segona meitat del partit, però, es va girar la truita. Encara que va jugar el primer minut i mig en inferioritat, el Granollers va ser capaç d’empatar i, de seguida, posar-se al davant (17-18, en el minut 34). Van destacar Bernatonis i Edgar Pérez en l’anotació, i Marc Guàrdia en la porteria. Quan semblava que la victòria no es podia escapar, però, el partit es va decantar del costat dels castellans, que acompanyaran l’Anaitasuna, el Barça i l’Ademar en la copa.