ESPORTS

Rival per a una part

Asobal. El Barça troba l’oposició del Teucro fins al descans, però millora en el segon temps i clou la primera volta amb 13 victòries

TEUCRO 28 BARÇA 38

TEUCRO PONTEVEDRA:Méndez (5), Balázquez (6), Quintas (2), Fernández (3), Gómez (6), Hernández (4), Moledo (1) –inicial–; García, Gabriel, Santana, Saurín, Iglesias, Pereiro i Alves (1).FC BARCELONA:Tomàs (4), Sorhaindo (1), Ristovski (1), Ariño (2), Hernández (3), Mem (5), Palmarsson (3) –inicial–; Pérez de Vargas (1), Entrerríos (1), Rivera (7), N’Guessan (3), Syprzak (4), Morros (1), Lenne, Gómez (2) i Jallouz.PARCIAL:2-4, 7-7, 8-9, 10-12, 13-15, 15-18; 16-22, 18-24, 20-29, 23-34, 25-35 i 28-38.ÀRBITRES:Rodríguez i Rosendo.

El Barça va tancar la primera volta de la lliga amb una altra victòria còmoda contra el Teucro. L’equip gallec es va mantenir dins del partit fins al descans, però en la segona part el Barça va millorar la seva eficàcia defensiva i va obrir forat. El Barça va aconseguir un 1-4 inicial, però els locals no es van deixar intimidar i, sense porter en cada atac, van poder superar el 6-0 blaugrana. Amb un parcial de 5-1 en sis minuts que capgirava el resultat. A partir d’aquí, es va mantenir la igualtat, fins que el Barça va assolir un lleuger avantatge abans del descans (15-18). El Barça va millorar en el segon temps amb l’entrada de Morros i Pérez de Vargas i ja no va donar cap possibilitat al rival. El partit va quedar trencat aviat (19-27, 43’) i el Barça va tornar a casa amb la 13a victòria.