Més esport

Futbol americà

Els Dracs, a l’EFL

Futbol americà. Durant la pròxima primavera, el conjunt badaloní competirà contra equips de França, Itàlia, Suïssa, Bèlgica i Alemanya

Els Badalona Dracs participaran, la primavera de l’any vinent, en l’European Football Leage (EFL), una competició continental que, en la seva cinquena edició, aplegarà quatre campions de lliga i dos destacats equips d’Alemanya i Bèlgica. En el torneig es dividirà els participants en dos grups de tres, els guanyadors dels quals disputaran la final durant el cap de setmana del 9 i el 10 de juny, en un lloc que encara no s’ha determinat. L’equip badaloní, que l’any passat va participar en la Big6, una competició de més nivell que aquesta, jugarà el partit inaugural a casa, contra el Milano Marins italià, el 23 de març. L’altre equip del seu grup és el campió francès, el Thonon Black Panters, a qui haurà de visitar. En l’altre grup s’enfrontaran el Brussel·les Tigers (Bèlgica), el Calanda Broncos (Suïssa) i el Potsdam Royals (Alemanya).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)