Rugbi

Rivals difícils per començar la segona volta

Rugbi. La Santboiana visitarà el Senor, amb ganes de revenja pel que va passar a la primera volta i la possibilitat de pujar al quart lloc, i el Barça rebrà el campió i líder invicte, el VRAC Quesos Entrepinares, a la Teixonera

Després d’haver signat una més que correcta primera part del campionat de lliga, avui, a les 12 del migdia, els dos equips catalans de la divisió d’honor, la UE Santboiana i el FC Barcelona, tancaran el 2017 començant la segona part de la temporada regular. Ho faran contra dos rivals que, ben segur, els posaran les coses molt difícils. Els de Sant Boi viatjaran a Santander per disputar, contra el Senor Independiente, un partit molt igualat en el qual, si aconsegueixen la victòria, assaltaran la quarta posició de la lliga. A més, en cas de guanyar a San Román, l’equip entrenat per Lewis Williams tornaria el cop rebut en la primera jornada al Baldiri Aleu, quan el Senor el va sorprendre 32-35. D’altra banda, la revenja contra els Bisontes alleujaria la Santboiana de pressió abans de la visita del SilverStrom El Salvador en el partit de la segona jornada, que serà també el primer de l’any vinent.

Pel que fa al FC Barcelona, aquest migdia rebrà a la Teixonera ni més ni menys que al VRAC Quesos Entrepinares, l’actual campió i líder invicte de la divisió d’honor. Sense res a perdre, l’equip que entrena Tomy García mirarà de desplegar el seu joc valent, que l’ha dut a ocupar la darrera posició del play-off per al títol a la fi de la primera volta. El darrer precedent, en la jornada inaugural de la lliga, és un clar 35-18 a favor de l’equip de Valladolid. No sembla, però, que avui es pugui repetir una diferència tan gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)