Voleibol

Voleibol

challenge cup

Tocarà remuntada

Voleibol. El CVB Barça va cedir amb relativa claredat a la pista del Charleroi belga en l’anada del setzens de la Challenge Cup femenina

CHARLEROI 3 BARÇA 0

CHARLEROI:Jurcikova (4), Koljonen (1), Andreeva (10), Jelic (8), Alons (5) i Thevenin (6) -equip inicial-; Hannaert (lliure) (1), Humblet (1) i Evrard.CVB BARÇA:Raquel Brun (9), Sanchís, Maldonado (5), Muller (7), Soâres (2) i Orozco (3) -equip inicial-; Garcia (lliure), Laura Brun i Gutiérrez.PARCIALS:25-19 (26’), 25-19 (30’) i 25-15 (27`).ÀRBITRES:Lars Rydland (Noruega) i Jón Olafur Valdimarsson (Islàndia).PÚBLIC:Vora 650 espectadors al Spiroudome Charleori.

El retorn del CVB Barça a les competicions europees va acabar ahir amb una derrota per 3-0 a la pista del Charleroi belga en l’anada dels setzens de final de la Challenge Cup. El partit de tornada es jugarà entre el 9 i l’11 de gener i les blaugrana hauran de millorar si volen remuntar. El primer set va començar igualat (5-5), però les belgues van fer la primera estirada de seguida (12-7) i van adjudicar-se’l amb relativa claredat per 25-19, tot i que les noies d’Adrián Fiorenza es van acostar a tres punts (19-16 i 20-17). Les blaugrana van reaccionar en el començament del segon acte (0-3), però les locals van recuperar ràpidament la iniciativa (7-5), es van imposar per 25-19 i van situar el 2-0 en el marcador. El Charleroi, molt superior en recepció i en atac tot el partit, es va posar per davant de seguida en el tercer acte i va sentenciar (25-15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)