Més esport

Pàdel

Cara i creu al Masters de Madrid

Pàdel. La reusenca Ari Sánchez, fent parella amb la madrilenya Marta Ortega, es classifica per a les semifinals del Masters, mentre que la barcelonina Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay cauen eliminades contra pronòstic

Ari Sánchez i Marta Ortega van donar un cop de puny sobre la taula ahir en la jornada matinal del Masters de Madrid. La reusenca i la barcelonina van vèncer Marta Marrero i Cata Tenorio en un enfrontament maratonià que va arribar als tres sets i a les tres hores de partit (5-7, 7-5 i 2-6). Tot i perdre el segon set, Sánchez i Ortega es van refer, van fer gala de maduresa i van acabar sentenciant el duel amb un darrer set molt bo. La jove parella, una de les sensacions de la temporada que acaba demà, es veurà les cares en les semifinals amb Victoria Iglesias i Teresa Navarro.

La creu de la moneda pel que fa a la participació catalana va ser per a la barcelonina Lucía Sainz, que, juntament amb la menorquina Gemma Triay, va caure eliminada. Tot i guanyar el primer set, la parella número 2 del rànquing mundial es va deixar remuntar precisament per Victoria Iglesias i Teresa Navarro. L’altra semifinal la disputaran Amatriaín i Llaguno contra les bessones Sánchez Alayeto.

En el quadre masculí, Mati Díaz i Maxi Sánchez es van classificar per a les semifinals superant Ale Galán i Juan Cruz Belluati. També ho van fer Mieres i Lamperti, que van eliminar Paquito Navarro i Sanyo Gutiérrez. L’altra semifinal la disputaran Stupaczuk i Gutiérrez contra els número 1, Pablo Lima i Fernando Belasteguín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)