Més esport

Sánchez i Ortega juguen avui la final somiada

Pàdel. La reusenca i la madrilenya van vèncer les andaluses Iglesias-Navarro i es juguen el Master contra les germanes Alayeto

La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Marta Ortega, la cinquena parella del rànquing mundial, va derrotar ahir per 6-1 i 6-4 les andaluses Victoria Iglesias i Teresa Navarro i avui jugaran (10.30 h) a l’Ifema de Madrid la final del Master del circuit World Padel Tour, el partit més important de la seva carrera. La catalana i la madrilenya, campiones de la primera prova a Santander, se les heuran amb les bessones aragoneses Mapi i Majo Sánchez Alayeto. Les números 1 van tenir una feinada per doblegar Llaguno-Amatriaín, la quarta parella del món, per 4-6, 3-6 i 7-6 (0). Serà la segona final d’una catalana en el Master després de la que va perdre la barcelonina Lucia Sainz el 2014 fent parella precisament amb Ortega.

En nois, l’argentí Fernando Belasteguin i el brasiler Pablo Lima, els números 1, no van consentir insurreccions i es van plantar a la final superant Gutiérrez-Stupaczuk per 6-3 i 6-2. Els seus rivals en el partit decisiu d’avui seran Maxi Sánchez i Mari Díaz, que es van desfer dels efervescents Miguel Lamperti i Jauni Mieres amb més claredat de la prevista per un doble 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)