Natació

Natació

Europeu en piscina curta

Vall, campiona d’Europa

Natació. La nedadora del Sant Andreu ha guanyat la cursa dels 200 metres braça a l’europeu de Copenhaguen i a més ha establert un nou rècord d’Espanya (2:18.41)

Jessica Vall s’ha penjat la medalla d’or dels 200 braça en el campionat d’Europa de piscina curta de Copenhaguen després de protagonitzar una excel·lent cursa en què ha superat la local Rikke Pedersen, quatre cops campiona d’Europa, entre molts èxits més, i la vigent campiona, la belga Fanny Lecluyse. La nedadora del Sant Andreu, que s’ha mantingut fidel al seu estil de nedar, de menys a més, ha rebaixat el rècord d’Espanya (2:18.41) que ella mateixa havia establert fa poques setmanes a Tòquio (2:19.80). D’aquesta manera, Vall (29 anys) aconsegueix el seu primer títol internacional de primer nivell i tanca un campionat d’Europa excel·lent en què també ha guanyat la medalla de bronze en els 100 metres braça.

Garcia, desqualificada

La notícia negativa ha estat la desqualificació de l’altra representant catalana en la final, la nedadora del CN Sabadell, Marina Garcia. La barcelonina ha tingut una bona actuació, rememorant els seus millors temps, però ha acabat desqualificada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)