Ciclisme

Els campions, a Santa Coloma de Farners

Ciclisme. El parc de Sant Salvador serà el marc del Campionat de Catalunya de ciclocròs, aquest dissabte, amb Jofre Cullell de favorit

El circuit preparat pel Club Ciclista Farners al parc de Sant Salvador serà el marc del Campionat de Catalunya de ciclocròs, aquest dissabte en la darrera cita de la copa catalana de l’especialitat. Les curses es disputaran sobre un traçat de 2.800 metres, el principal protagonista de les quals serà el corredor local Jofre Cullell (Megamo). Campió europeu, estatal i català de BTT en la seva darrera temporada en la categoria júnior, el colomenc va debutar el cap de setmana en la copa del món de ciclocròs en la categoria sub-23 a la localitat valona de Namur, on va ser vintè. Per Sant Esteve, Cullell disputa la segona a Heusden-Zolder, a Flandes, en la primera de les curses que té previst córrer durant una setmana a Bèlgica.

La de Santa Coloma de Farners serà la dotzena cursa de la copa catalana, que va començar el 15 d’octubre a Guissona. Gerard Àlvarez (Relber), Marc Romero (Pansalud) i Magda Duran (Massi) lideren les classificacions en les categories elit, sub-23 i femenina. Jofre Cullell és sisè en la categoria sub-23 amb quatre curses disputades, en tres de les quals va ser el vencedor.

Inscripcions 8:15-9:15
Es poden confirmar fins a 40 minuts abans de cada cursa
Primera cursa 9:30
Màster 40
Segona cursa 10:30
Màster 50 i 60, totes les categories femenines, cadet i júnior
Tercera cursa 11:30
Promoció
Quarta cursa 12:30
Elit, sub-23 i màster 30
Podis 13:30
Lliurament de mallots i medalles de campió de Catalunya. Reconeixements als guanyadors de la copa catalana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)