Atletisme

Atletisme

Mechaal i Guerrero, amb la selecció europea de cros

Atletisme. Disputaran el dia 13 el cros internacional d’Edimburg contra una selecció de la Gran Bretanya i una altra dels Estats Units

El palamosí Adel Mechaal i la banyolina Esther Guerrero, tots dos del New Balance, formaran part de la selecció europea de cros que disputarà el dia 13 a Escòcia el prestigiós Great Edinburgh XCountry. Mechaal, que va ser baixa a la San Silvestre Vallecana per un problema al bessó, ja ha confirmat que no tindrà problemes per formar part d’un equip que, com en els darrers anys, s’enfrontarà a una selecció de cros de la Gran Bretanya i a una altra dels Estats Units en un duel en què els europeus ho tenen tot al seu favor per guanyar tot i que els britànics juguen a casa.

Mechaal, que va ser subcampió d’Europa a Samorin, estarà acompanyat en l’equip pel seu rival a Samorin, el campió continental, el turc Kaan Kigen Özbilan. També hi serà l’espanyol Dani Mateo, vuitè a Eslovàquia. L’anglès Andrew Butchart, bronze en l’europeu, serà baixa en un equip britànic amb poques possibilitats, en principi, de plantar cara a les grans figures europees en la categoria sènior. Els nord-americans, per la seva banda, vindran a Europa amb el vencedor de l’edició del 2017, Leonard Korir, i amb Garreth Heath, tres vegades vencedor a Edimburg, com a grans figures.

Esther Guerrero, per la seva banda, formarà part de l’equip de relleus de la selecció europea. La federació europea ha decidit convocar els quatre atletes de la federació espanyola que van ser bronze a Samorin. Hauran de lluitar una altra vegada contra els campions continentals, els britànics, liderats per una de les millors migfondistes mundials, Laura Muir, que ara viu a Escòcia i que molts comparen al seu país pel seu estil de córrer amb Sebastian Coe.

KIGEN ÖZBILAN

L’atleta que va derrotar Mechaal en l’europeu serà aquesta vegada company d’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)