Voleibol

Voleibol

challenge cup

Festa de la remuntada

Voleibol. El CVB Barça necessita vèncer per 3-0 o 3-1 el Charleroi a la Garriga (18 h) per forçar el set d’or en els vuitens de la Challenge Cup

El CVB Barça busca avui la remuntada contra el Charleroi, el desè de la lliga belga, en la tornada dels setzens de la Challenge Cup que disputa avui a partir de les sis de la tarda al pavelló Can Noguera de la Garriga –entrada gratuïta. L’equip d’Adrian Fiorenza va perdre per 3-0 (25-19, 25-19 i 25-15) el partit d’anada, en el qual va tenir nombroses baixes. Per superar l’eliminatòria, l’equip català hauria de vèncer per 3-0 o per 3-1 i guanyar posteriorment un set d’or de desempat a 15 punts. L’equip d’Adrián Fiorenza arriba reforçat al partit després de vèncer per 3-1 el DSV Sant Cugat diumenge passat en el derbi català de la superlliga femenina. La central de 23 anys i 1m89 garriguenca del CVB Barça Camila Maldonado, que aquest any ha tornat a les files blaugrana, viurà el partit amb emoció pel fet de jugar-lo casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)