Atletisme

Mechaal, lluny dels millors a Edimburg

Atletisme. Europa es va imposar a la Gran Bretanya i als EUA, però el palamosí, encara refredat, només va poder ser 25è

El palamosí Adel Mechaal, que va estar uns dies sense entrenar-se per culpa d’un refredat, només va poder ser 25è en el cros d’Edimburg, on va participar com a membre de la selecció europea. El combinat continental va obtenir el triomf per equips contra els Estats Units i la Gran Bretanya. El vencedor individual va ser Leonard Korir (EUA), que va repetir el triomf de la temporada passada en imposar-se a la gespa d’un circuit molt enfangat al campió europeu, el turc Kaan Kigen Özbilen, i al també turc Aras Kaya.

En la prova de relleus, la banyolina Esther Guerrero i els seus companys de la selecció espanyola, que competien també amb els colors d’Europa, van ser tercers rere l’equip local, comandat per Laura Muir, i els americans. En la prova júnior Annasse Mahboub (AA Palamós) va ser 27è i l’equip europeu es va imposar en situar quatre dels seus millors fondistes entre els deu primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)