Handbol

Dinamarca, a vida o mort

Handbol. Espanya s’enfronta aquest vespre amb una selecció danesa obligada a guanyar si no es vol complicar la vida en l’europeu de Croàcia

Amb una destacada representació de jugadors catalans, la selecció espanyola tancarà aquest vespre, a dos quarts de nou, la primera fase de l’europeu jugant contra el seu principal rival en el grup D, Dinamarca. David Balaguer, Joan Cañellas, Valero Rivera, Ferran Solé, Viran Morros, Aitor Ariño i Adrià Figueras, els set jugadors importants en l’equip de Jordi Ribera, disputaran, doncs, un duel d’altura. Espanya, que ha guanyat els dos primers partits i ja està classificada, amb dos punts, per a la segona fase, disposa, a més, de l’oportunitat d’assegurar el primer lloc del grup D i, alhora, ensorrar el campió olímpic, que dilluns va perdre, sorprenentment, contra la República Txeca. Una victòria del combinat estatal podria fer caure el seu rival fins a la tercera posició i condemnar-lo a un encreuament de gran dificultat.

Serà la cinquena vegada consecutiva que Espanya i Dinamarca es trobaran en un europeu. “Hem jugat contra ells moltes vegades i sempre han estat partits molt interessants. Són un dels millors equips d’aquest campionat, i serà molt difícil per a nosaltres”, reconeixia el lateral Alex Duixebàev després de jugar contra Hongria. “Tenim assegurats dos punts en la segona fase, però no ens hem de conformar, hem de tenir més confiança i més ambició”, considerava ahir el seleccionador, Jordi Ribera.

En tot cas, per a la selecció danesa es tracta d’un duel a vida o mort, i ben segur que s’hi deixarà la pell. El seleccionador, Nikolaj Jacobsen, es referia a la derrota dels seus contra la República Txeca com una cosa “inimaginable”. Els escandinaus han pagat car l’irregular rendiment de la seva estrella, el llançador Mikkel Hansen, que va veure targeta vermella en el primer partit, contra Hongria, i va ser exclòs dues vegades contra la República Txeca. Tot i així, el jugador del PSG és el màxim golejador del seu equip, amb 13 gols.

DINAMARCA

El seleccionador danès va qualificar la derrota contra la República Txeca d’inimaginable

Handbol. Lliga de Campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Vardar 18 10 8 2 0 271 224
2 Nantes 15 10 7 1 2 292 277
3 Barça Lassa 12 10 5 2 3 297 274
4 Rhein-Neckar 12 10 4 4 2 287 268
5 Pick Szeged 9 10 4 1 5 297 286
6 Kristianstad 6 10 2 2 6 252 302
7 Wisla Plock 4 10 1 2 7 268 293
8 Zagreb 4 10 1 2 7 250 290
Darrera actualització: 02-12-2017 22:30:04

Guardiola i Aginagalde, optimistes

Julen Aginagalde i Gedeón Guardiola, que es van lesionar jugant contra Hongria dilluns passat, ahir es mostraven optimistes pel que fa a les seves possibilitats de sortir a la pista contra Dinamarca. Aginagalde, afectat d’una lumbàlgia aguda, i Guardiola, que es va fer un esquinç al turmell, confien a poder ajudar els seus companys. “Em vaig endur un ensurt molt gran, perquè era el mateix turmell que em vaig lesionar fa uns mesos. Ara ja el puc moure, tot i que segueix inflamat. Però crec que podré jugar”, assegurava el pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)