Ciclisme

Sagan domina la Down Under

Ciclisme. L’eslovac va guanyar l’esprint de la quarta etapa i es va situar líder de la general amb dos segons d’avantatge respecte a Impey

Peter Sagan (Bora) va saber controlar el petit pilot que va lluitar per la victòria en la quarta etapa del Tour Down Under i va aconseguir el seu primer triomf en la prova australiana. L’eslovac es va imposar en l’esprint i és el nou líder de la general amb dos segons de marge respecte al sud-africà Daryl Impey (Mitchelton) que va ser segon en l’etapa.

Amb unes temperatures que van arribar als 45 graus, els corredors van fer la selecció definitiva en la pujada del Summit Road, a vuit quilòmetres de la meta. Hi van haver diferents atacs i finalment es van quedar al davant un grup de 35 ciclistes que van ser els que van lluitar per la victòria. Peter Sagan va ser el més ràpid i va sumar la victòria número 102 del seu palmarès.

La penúltima etapa d’avui, sobre 151 km, podria decidir la general. L’arribada serà en un port de primera categoria, l’alt de Willunga Hill, que es pujarà dues vegades.