Rugbi

Rugbi

Inici del curs de ‘sevens’

Rugbi. La selecció catalana de rugbi de set començarà a preparar la temporada dilluns que ve, amb Joan Losada com a primer entrenador

A les 21 hores de dilluns que ve, 22 de gener, la selecció catalana masculina de rugbi de set començarà la preparació de la temporada al complex esportiu de la Mar Bella (Barcelona). Els vint jugadors citats es posaran en marxa amb Joan Losada i Jean-Luc Trogno com a primer i segon entrenadors i amb la coordinació tècnica de Pol Pla, que no hi podrà ser perquè es troba a Sydney (Austràlia) amb la selecció estatal.

Entre els convocats hi ha majoria de la UE Santboiana. L’equip del Baix Llobregat aportarà vuit jugadors: Nil Baró, Nico Francisquelo, Fede González, Alberto Millán, Javier Orbaneja, Hugo Pichot, Marcos Puig i Martí Vicente. Del CR Sant Cugat hi ha cinc noms a la llista: Daniel Barranco, Pol Gómez, Jorge Ortiz, Otger Sirvent i Axel Serrano. Del FC Barcelona, tres: Louis Barbarait, Bruno Granell i Arti Kovalenko. Del CN Poble Nou, també tres: Pau Anguita, Rubén Aznar i Ricard Palomar. I del RC l’Hospitalet, un: Fèlix Valls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)