Esquí

La pluja a Vall de Núria obliga a l’organització de la CronoNúria a modificar el recorregut

David Prades i Clàudia Tremps guanyen la CronoNúria

La 5a edició de la CronoNúria (Memorial Ramon Casadevall), organitzada per l’UE de Vic,  ha tancat la 12a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0, el dia 21 de gener, a la Vall de Núria.

La pluja que ha afectat a la Vall de Núria durant tota la nit del dissabte i dia del diumenge ha obligat a l’organització de la cursa a modificar el recorregut previst, que havia de portar als corredors fins al cim del Noucreus, superant un desnivell positiu de 840 metres en 4,5 quilòmetres.

Els traçadors han salvat la prova proposant un recorregut que ha agradat als participants i que s’ha limitat a seguir, en gran part, el traçat de les pistes d’esquí, fent dues voltes al mateix circuit, amb dues pujades de 240 metres de desnivell positiu, una baixada neutralitzada i un punt amb canvi de pells.

David Prades i Clàudia Tremps, guanyadors a Núria

David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà) ha estat el millor en la categoria absoluta masculina i s’ha proclamat guanyador de la CronoNúria. Prades ha sortit molt fort des dels primers compassos, estirant la cursa considerablement ja en la primera rampa dura.

Clàudia Tremps i Júlia Garriga, podi femení absolut

La segona plaça del podi masculí ha estat per Pau Vilar (CE Cerdanya Skimo Team) i la tercera per Josep Montsant (Grup Gratanúvols del Montsant).

La millor entre les dones ha estat Clàudia Tremps (CE Cerdanya Skimo Team). La segona classificada ha estat Júlia Garriga, també del CE Cerdanya Skimo Team.

En l’entrega de premis han estat presents Antoni Massagué, cap de l’Àrea Tècnica de la FEEC, Jaume Anglada, president de la UE Vic, i Toni Casals, director de l’estació d’esquí Vall de Núria.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)