Tennis

El coreà Chung fa saltar la banca i derrota Djokovic

Tennis. L’asiàtic va protagonitzar la gran sorpresa de l’obert d’Austràlia amb un triomf per 7-6 (4), 7-5 i 7-6 (3) i jugarà els quarts de final contra el nord-americà Tennys Sandgren

El coreà Hyeon Chung (58è de l’ATP) va derrotar ahir contra tot pronòstic amb una demostració de cops, d’elasticitat i de fortalesa mental al seu ídol Novak Djokovic (14) per 7-6 (4), 7-5 i 7-6 (3) en els vuitens de final de l’obert d’Austràlia. L’asiàtic de 21 anys, vigent campió de la copa Masters B, va jugar un partit absolutament sensacional en què va destacar el seu cop de revés a dues mans i la facilitat per contraatacar des del fons amb la dreta quan sembla desbordat. Amb orgull, Djokovic, que no va fer un mal partit, va intentar aferrar-se a la pista però l’extraterrestre Chung va jugar un partit incommensurable i no li va tremolar el pols en el moment de tancar-lo. El seu rival serà el nord-americà d’origen suec Tennys Sandgren (97è), que va donar l’altra sorpresa del dia davant de l’austríac Dominic Thiem (4). Roger Federer (2), per la seva banda, va derrotar l’hongarès Marton Fusovics (80è) sense cedir cap set i se les haurà amb Tomas Berdych (19), botxí de l’italià Fabio Fognini (25) també per 3-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)