Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga

El Sabadell i el Mataró es podrien creuar a quarts

Waterpolo. El Kirixi rus i el Padova també podrien ser els rivals de les vallesanes, i l’UVSE Budapest i l’Olympiacòs, de les maresmenques

Un derbi català en els quarts de final de l’Eurolliga entre l’Astralpool Sabadell i La Sirena Mataró és una de les tres combinacions possibles que es poden donar en el sorteig que es farà el cap de setmana a Òstia. Les vallesanes, primeres del grup H en la segona fase de grups, només es poden emparellar amb un segon classificat amb el qual no hagin coincidit en el grup i, per tant, les opcions es redueixen al Kinef Kirixi rus, actual campió de la competició; el Plebiscito Padova italià, i les maresmenques. Mentre que La Sirena, segones del grup F, es poden emparellar amb l’Olympiacòs grec i amb l’UVSE Budapest hongarès, a banda de les vallesanes. Els quatre vencedors de l’eliminatòria disputaran la final a quatre de l’Eurolliga i els perdedors, la LEN Trophy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)