Esports de muntanya

La direcció de FGC es reuneix avui amb representatnts d'UGT d'Skipallars

El president de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Enric Ticó, té previst reunir-se avui dimarts a Barcelona amb els representants dels treballadors de les estacions d'esquí de Port Ainé i Espot (Pallars Sobirà), per tal que aquests li exposin els motius de la vaga convocada des d'aquest passat cap de setmana i durant els propers dissabtes i diumenges fins a finals del mes de març. En aquest sentit, ha dit que se sent "estranyat i gens d'acord" amb la decisió presa, al·legant que el diàleg amb els representants sindicals sempre ha estat "permanent". Des de La Molina, que ha visitat aquest dilluns per signar un conveni de col·laboració amb la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, també ha volgut fer una "crida a la reflexió" sobre l'impacte que té una aturada d'aquest tipus, tant per a la companyia com, sobretot, pel territori.

El president de FGC ha explicat que la trobada convocada aquest dimarts amb els representants de la plantilla de les estacions d'esquí pallareses té com a principal objectiu conèixer les seves demandes, ja que, ha assegurat, els representants sindicals van optar per aquesta mesura sense explicar-li prèviament els motius.

Ticó ha afegit que el passat desembre es va reunir amb ells i es van resoldre els darrers "serrells" pendents i que, per tant, no li consta que s'hagi produït "cap incompliment" per part de la companyia. De totes maneres, ha mostrat la seva disposició per parlar i ha lamentat haver sabut de la vaga tres dies abans de la convocatòria.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)