Ciclisme

Ciclisme

Marc Soler, Valverde i Quintana, a la Volta

Ciclisme. El Movistar portarà les seves figures, que han guanyat les dues darreres edicions: el murcià l’any passat i el colombià l’any 2016

El murcià Alejandro Valverde, el colombià Nairo Quintana i el vilanoví Marc Soler formaran part de l’equip que el Movistar presentarà en la Volta a Catalunya que es disputarà del 19 al 25 de març. La Volta a Catalunya comptarà amb la presència dels guanyadors de les dues darreres edicions. Alejandro Valverde va ser el dominador de l’edició de l’any passat, en què va aconseguir la seva segona victòria en la general, ja que també es va imposar l’any 2009. El murcià també va guanyar tres etapes. Nairo Quintana va ser el guanyador de l’edició de l’any 2016. Tots dos es van imposar al madrileny Alberto Contador. El jove vilanoví Marc Soler, que va ser tercer en la darrera edició, intentarà mostrar la seva progressió i tornar a fer un bon paper. El conjunt del Movistar comptarà en el seu equip per a la Volta a Catalunya amb un segon corredor català, el terrassenc Antonio Pedrero.

El conjunt del Movistar també ha confirmat la presència de ciclistes del seu equip femení en la prova femenina, que per primera vegada es disputarà a Montjuïc l’últim dia de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)