Rugbi

Barça i Santboiana no polemitzen

Rugbi. La indignació que ha provocat a Valladolid que se sàpiga abans de les semifinals d’avui que la final de la copa es jugarà a València, no obté resposta per part els dos equips catalans

Els entrenadors del Barça i la Santboiana no responen a la duresa amb què, des de Valladolid, s’ha criticat la designació de l’estadi Ciutat de València com a seu de la final de la copa. La decisió de la federació espanyola ha provocat la protesta dels presidents dels clubs de la ciutat castellana, que consideren que s’hauria d’haver pres després de la disputa de les semifinals d’avui, per tal que, en cas que els seus equips fossin els finalistes, el títol es decidís, com els últims dos anys, a Valladolid. Per exemple, Juan Carlos Martín, màxim mandatari del SilverStrom El Salvador, considera “una falta de respecte” tot plegat. Per la seva banda, l’alcalde de Valladolid, Óscar Puente, després de veure com la seva candidatura era superada per la de València, ha criticat durament Alfonso Feijoo: “He sentit coses del president de la federació que m’han dolgut molt. Hauria de besar per on trepitja el rugbi de Valladolid.”

Interrogats sobre aquesta polèmica, Lewis Williams i Tomi Garcia, treuen ferro. El tècnic del Barça confessa que no té una opinió formada. “Aquí de tot es fa una polèmica”, diu. El seu homòleg de la Santboiana considera, això sí, que la final s’ha de disputar en territori neutral. “L’any passat vam haver de jugar en camp contrari, davant milers d’aficionats de l’altre equip. No ha de ser així”, opina el neozelandès. Més contundent es mostra el president de la federació valenciana, José Luis López: “El rugbi s’escriu amb erra de respecte i crec que a Valladolid l’estan faltant als altres dos semifinalistes. Fa un any, El Salvador era el favorit i, finalment, el títol se’l va endur la Santboiana”, va etzibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)