Tennis

tennis

copa davis

Bruguera viu un debut agredolç

Tennis. Espanya i la Gran Bretanya empaten a Marbella en la primera jornada de la Davis

El català Sergi Bruguera va viure ahir un debut agredolç com a capità de l’equip espanyol de copa Davis en la primera eliminatòria del grup mundial que juga a Marbella contra la Gran Bretanya (1-1). Albert Ramos va guanyar amb facilitat el primer punt però el castellonenc Roberto Bautista (23è) es va enganxar els dits contra el desconegut Cameron Norrie (114è) quan dominava per dos sets a zero i break amunt en el tercer i va acabar perdent: 4-6, 3-6, 6-3, 6-2 i 6-2 en quatre hores i un minut. Els dobles d’avui, per tant , adquireixen una major importància. Carreño-Feli López jugaran contra els perillosos Jamie Murray-Inglot.

Ramos (21è), el número 1 de l’equip, va derrotar Liam Broady (165è) per 6-3, 6-4 i 7-6 (8) en dues hores i 48 minuts. Un triomf consumat a còpia de desgast i estabilitat davant del joc més agressiu del seu rival, també esquerrà. Broady es va situar amb 2-3 per davant en el primer acte igualant el primer break del català. El mataroní va reconduir la situació amb dos trencament més i molta sang freda (6-3). Igualment va passar d’entrada en el segon acte, quan el britànic va neutralitzar el break matiner del mataroní (3-3, 4-4). Ramos va suar el 5-4 aixecant dues amenaçadores pilotes de trencament i va tancar l’acte per 6-4 sobre el servei de Broady en la siena pilota de break del joc. El tercer set va ser el més entremaliat. Broady va fer el seu millor tennis i va tenir servei per adjudicar-se l’acte amb 5-6. Ramos va reaccionar i va forçar el tie-break. Broady va tenir pilota de set amb 5-6 en el desempat, però la dreta del mataroní va sentenciar amb dos cops guanyadors(8-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)