Handbol

El Bordils busca el cinquè triomf seguit a casa

Handbol. El Cisne gallec, que en la primera volta va passar per sobre dels gironins, és el sisè però abaixa el rendiment fora del seu pavelló

Si una cosa ha aconseguit el Bordils en la segona volta de la divisió de plata és fer-se fort al Blanc-i-verd. Els últims quatre visitants (Agustinos, Nava, Ikasa i Alcobendas) no només han tastat la duresa de la defensa dels jugadors gironins sinó també un ambient que dona ales a un equip que, contra molts pronòstics, ha aconseguit sortir de la zona de descens. Després de la derrota de la setmana passada a la pista del Sinfín (22-19), els de Sergi Catarain retornen a la seva fortalesa per rebre el Cisne de Pontevedra, sisè de la taula i rival de característiques similars.

“A diferència d’altres equips de la part alta, ells no tenen grans figures però disposen de molts recursos en atac, sobretot en la primera línia”, assenyala el tècnic del Bordils. De fet, els dos màxims golejadors de l’equip són el central Alberto Casares (69 gols) i el lateral Andrés Sánchez (67). “És un equip que està molt ben treballat i haurem de fer que la nostra defensa s’imposi si volem tenir possibilitats”, hi afegeix l’entrenador, que té els dubtes de Jairo Montes i Robert Hospital, que van acabar tocats l’últim partit de lliga.

El Cisne és un equip poderós a casa –el Bordils va rebre de valent en la primera volta (36-28)– però que abaixa el rendiment fora de casa, on només ha sumat dues victòries en vuit partits.

“No hem de donar cap partit per perdut ni a casa ni tampoc a fora perquè la igualtat d’aquesta temporada fa que qualsevol equip dels que lluiten amb nosaltres per la permanència pugui guanyar qualsevol rival. Afortunadament no tenim urgències perquè no estem en zona de descens, fet que fa uns mesos hauria semblat impensable”, remarca l’entrenador.

LA PRÈVIA

És un equip que no té grans figures però que està molt treballat i té molts recursos en atac, sobretot en la primera línia
Fa uns mesos ningú hauria dit que estaríem fora del descens, hem de seguir així
Sergi Catarain
ENTRENADOR DEL BORDILS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)