Copa EHF

El Granollers empata un partit que tenia al sarró

Copa EHF. L’equip vallesà va dominar el Chambéry clarament en la primera part i es va deixar reduir la diferència en la segona

CHAMBÉRY 30 GRANOLLERS 30

CHAMBÉRY SAVOIE:Genty, Traore (6), Tritta (3), Briffe (4), Paturel (1), Minel (7) i Melic (2) –equip inicial–; Leger (-), Gille (1), Marescot (2), Meyer (ps) i Malfondet (4, 2p).FRAIKIN GRANOLLERS:Bombom Almeida, Cabanas (2, 1p), Bernatonis (4), Marc García (-), Ferrer (-), Figueras (9) i Resina (5, 1p) -equip inicial-; Porras (-), Cañellas (4), Gassama (3), Rakocija (-), Silva (3), Márquez (-) i Tarrafeta (-).PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-3, 4-6, 7-10, 9-13, 11-15 i 12-17 –mitja part–; 17-20, 21-22, 22-25, 24-26, 27-27 i 30-30.ÀRBITRES:Jovic i Arnautovic (Bòsnia). Exclusione: Minel, Briffe i Leger, del Chambery. Silva, Gassama, Cañellas i Figueras, del Granollers.

Empat en l’estrena del Fraikin Granollers en la fase de grups de la copa EHF. L’equip d’Antonio Rama guanyava amb claredat a la pista del Chambéry, un equip que va haver de jugar amb moltes baixes, però va haver de conformar-se amb un sol punt. Des que es van avançar, als vuit minuts, fins al final de la primera part, els catalans van ser molt superiors al seu rival. Als 10 minuts van aconseguir el primer avantatge clar, de tres gols, i des d’aleshores van tenir còmodes diferències. Van saber atacar la defensa francesa i van arribar al descans amb cinc gols a favor (12-17).

En la segona part, però, el Chambéry va canviar de cara i, gràcies a una forta defensa, va aconseguir empatar, quan faltaven vuit minuts per a final. Fins a l’últim sospir del duel, la igualtat va ser màxima, com reflecteix el resultat final.