Copa femenina

El Terrassa aigualeix la festa de la copa al Medi

Waterpolo. Les egarenques disputaran la final del torneig amb el Sabadell avui després d’un parcial de 4 a 0 en l’últim quart contra les amfitriones

terrassa 9 mediterrani 8

CN TERRASSA:Domene, Roldan (2), Mora (1), Rodríguez, Cantero, Ruiz (1), Montoya (2), Smiley (2), Descalzi (1), Samper, Pastor, Aranda i Tomas.CE MEDITERRANI:Fuertes, Duran, Casado (1), Díaz (1), Panicello, Goset (1), Espar (1), Ungría, Setó, García (1), Toha, Lizotte (2) i Trojan.PARCIALS:1-3, 3-1, 1-3 i 1-4.ÀRBITRES:Ruiz i Marcos.

El Terrassa es va imposar en l’altra final de la copa, la de la part del quadre en la qual no hi havia cap dels tres primers de la lliga, i que tenien la classificació per a la final com a premi gros. A més, ho van aconseguir contra el Mediterrani, el club amfitrió, en una semifinal d’alternatives i oberta fins al final. Avui, les vallesanes disputaran una final per segona vegada en la història i, un altre cop, contra el Sabadell, que el 2013 les va derrotar clarament (24-2). Per contra, el conjunt de Sants, cinc cops vencedor de la competició, va quedar a les portes d’una final que va disputar per última vegada el 2011 i que anhelava com a colofó d’una organització impecable.

Tot i això, la cita havia començat de manera extraordinària per a les locals, que es van avançar gràcies als gols de Casado i Espar. Montoya va escurçar diferències, però Puanani va tornar a situar el Medi dos gols per sobre abans de la fi del primer quart (1-3). Malgrat el gol de Garcia, que va establir la màxima diferència del partit, el Terrassa va dominar el segon parcial i va empatar el partit abans del descans (4-4). El Medi va recuperar la iniciativa i es va plantar al quart decisiu amb un coixí de dos gols (5-7). Amb les vallesanes encallades en atac, el Medi va estar a punt d’ampliar la diferència fins a tres gols, un avantatge que hauria pogut ser definitiu. Però no ho va fer, i el Terrassa va ressuscitar com l’au Fènix. Els gols de Montoya, Roldán, Mora i Ruiz van fondre les il·lusions de les de Sants (9-7) i van permetre a les vallesanes obtenir l’altra distinció que hi havia en joc en aquesta edició de la copa, ser finalista i rival del totpoderós Sabadell.