Handbol

Handbol

Lliga Asobal

El Granollers vol evitar la marxa d’Adrià Figueras

Handbol. El pivot, que acaba contracte, té ofertes de França, Alemanya, Dinamarca i Portugal, i el club vallesà el vol seduir oferint-li un bon projecte

El Fraikin Granollers no abaixarà els braços i lluitarà per conservar un dels seus millors jugadors, Adrià Figueras, que acaba contracte el pròxim 30 de juny i pot negociar el seu futur lliurement després de ser un dels jugadors més destacats en l’últim europeu, en el qual va guanyar la medalla d’or amb la selecció estatal. “Volem que es quedi i mirarem d’aconseguir-ho, perquè és una peça molt important en el nostre equip”, assegura a aquest diari el president de l’entitat vallesana, Josep Pujadas. “No tenim constància que li hagin arribat ofertes d’altres clubs, però estem convençuts que li arribaran”, reconeix també. En tot cas, el Granollers ja ha traslladat al jugador una primera proposta que, segons Pujadas, suposa alguna cosa més que una millora econòmica: “Perquè continuï amb nosaltres li oferim, sobretot, un projecte.” En aquest sentit, el màxim mandatari del Fraikin, subratlla que Figueras ha aconseguit el seu màxim nivell a Granollers. “L’Adrià ha fet eclosió amb nosaltres. Això diu molt d’ell i també dels companys i entrenadors que ha trobat aquí.” Sigui com sigui, Josep Pujadas està disposat a negociar quan li toqui fer-ho.

El jugador, per la seva banda, reconeix que ha rebut propostes de França, Alemanya, Dinamarca i Portugal, però no descarta, “de cap manera”, continuar a Granollers. “Mentiria si digués que no he rebut cap oferta, però sempre m’he mogut per alguna cosa més que els diners. El tema econòmic és important, però no el més important. Si continués a Granollers, seria la segona renovació. No és fàcil trobar un equip que ofereixi la possibilitat de jugar la lliga Asobal i la copa EHF, estic molt a gust aquí”, assegura a L’Esportiu. Adrià Figueras que, amb 29 anys, es troba davant de l’últim contracte important de la seva carrera, revela també que ha mantingut contactes amb el club vallesà des que va començar la temporada. “Hem de seure, parlar i potser arribarem a un acord”, comenta. Sigui com sigui, el pivot barceloní no sap del cert on està el seu futur: “Encara no sé on jugaré la temporada que ve.”

ELS PROTAGONISTES

No sé on jugaré el pròxim curs. Mentiria si digués que no tinc cap oferta, però sempre m’he mogut per alguna cosa més que els diners
Volem que continuï amb nosaltres. Ja li hem fet una proposta. Li oferim un projecte
Josep Pujadas
PRESIDENT DEL BM GRANOLLERS
Estic molt a gust a Granollers. Hem de seure, parlar i potser arribarem a un acord
Adrià Figueras
jugador del bm granollers

Avui, contra el Teucro a casa

El Granollers rep avui, a les 20.30 h, el Condes de Albarei Teucro amb la moral ben alta. Després de l’aturada per l’europeu, ha sumat quatre de sis punts en la lliga i no vol abaixar la guàrdia contra un equip que li va posar les coses difícils en la primera volta. “D’aquí al final no tindrem cap rival fàcil. I el Teucro no serà cap excepció”, assegura Antonio Rama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)