fraikin Granollers

Dos contratemps per al Fraikin

Handbol. Els vallesans van perdre a casa contra el Teucro i David Resina es va lesionar

fraikin 26 teucro 28

FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Cabanas (6), Bernatonis (1), Figueras (6), Resina (1), Márquez i Terrafeta –equip inicial–, Porras (1), Pérez, Garcia, Ferrer, Cañellas (1), Gassama, Vukasin (1) i Monteiro (1).TEUCRO:Garcia, Méndez (6), Fernández (3), Saurin (1), Hernández (7), Iglesias (2) i Gehrhardt –equip inicial–, Medina, Gabriel (4), Quintas (2), Santana, Gómez (1), Moledo (2) i Pereiro.PARCIALS:5-1, 7-3, 10-6, 10-9, 12-12, 14-15 (descans), 17-18, 18-18, 19-21, 19-22, 23-25 i 26-28.ÀRBITRES:Raluy i Sabroso.

El Fraikin es va encallar incomprensiblement en el partit de la dinovena jornada de lliga contra el Teucro. A més, David Resina es va torçar el turmell en el primer quart d’hora en una acció desafortunada tot sol i, d’entrada, no podrà jugar el partit de la tercera jornada de la copa EHF diumenge. Les proves mèdiques determinaran l’abast de l’esquinç, que semblava força greu.

Els vallesans van portar la iniciativa d’entrada (defensant bé i sortint a la contra amb encert) i es va situar ràpidament amb un avantatge de quatre gols (5-1). Però arran de la lesió de David Resina, els vallesans es van descentrar i el Teucro ho va aprofitar per recuperar terreny fins a plantar-se al descans dominant per la mínima (14-15). El descans no va servir per canviar la dinàmica, ans al contrari, per agreujar-la: el Fraikin no va recuperar el domini i va acabar perdent. Al final va estar a punt de situar-se a un gol (25-27), però no ho va aconseguir i els gallecs van tornar a casa amb les maletes ben plenes.