Esquí

Jocs Olímpics d'hivern

Esquí alpí

Salarich queda fora

Esquí alpí. L’osonenc surt del recorregut en la segona mànega de l’eslàlom de Pyeonchang després d’haver estat 33è en la primera

Quim Salarich va quedar fora en la segona mànega de l’eslàlom en saltar-se una de les portes. L’esquiador d’Osona s’havia classificat en la primera mànega en la 33a posició (52.07), però l’error en la segona el va deixar sense classificació. Salarich es va classificar per als seus primers Jocs d’hivern en l’últim moment. Tenia aspiracions d’acabar entre els 20 primers, però a causa del seu error no va poder fer la segona mànega. L’esquiador ja tenia experiència en grans competicions, després de ser 30è en l’eslàlom del mundial de Vail 2015 i 25è en la mateixa modalitat a Saint-Moritz.

Marcel Hirshcer, guanyador de l’or en combinada i en gegant, era el favorit de la prova, però no va acabar la primera mànega. El suec Andre Myhrer es va penjar l’or. El suís Ramon Zenhaeusern i l’austríac Michael Matt el van acompanyar en el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)