Rugbi

Rugbi

Torna la lliga quinze dies després

Rugbi. La divisió d’honor es reprèn aquest cap de setmana i avui al migdia el FC Barcelona rep el Senor Independiente, mentre que la Santboiana juga a Madrid, contra el Complutense Cisneros

Els dos partits internacionals que ha disputat la selecció espanyola han fet aturar la màxima competició estatal durant dues setmanes. A les dotze en punt del migdia d’avui els equips catalans, la Santboiana i el Barça, reprendran el seu camí contra el Complutense Cisneros i el Senor Independiente, respectivament.

Els de Sant Boi miraran de mantenir-se en els llocs de play-off sorprenent el seu rival a domicili, a la Ciutat Universitària. Després de setze jornades, quan falten sis partits per al final de la lliga regular, han aconseguit tantes victòries com derrotes, vuit, i estan en la cinquena posició. El Complutense, per la seva banda, és novè, amb un balanç de 5-11, i no sembla un enemic impossible de superar.

Pel que fa al FC Barcelona, torna a jugar a la Teixonera, on ha aconseguit la gran majoria dels set triomfs d’aquesta temporada. Els blaugrana intentaran tornar a la zona de play-off contra un equip que ocupa la quarta posició i que, ben segur, vendrà cara la seva derrota. En cas de guanyar, els de Tomy García afavoririen la Santboiana, que es troba sis punts per sota del conjunt de Santander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)