Esquí

Vonn s’acomiada sense medalla

Esquí alpí. Dominava la primera mànega en la seva última prova olímpica, però no va acabar la segona

Lindsey Vonn no es va poder penjar una medalla en l’última prova que disputa en uns Jocs Olímpics. L’americana va dominar la mànega de descens de la combinada (1:39.37), però va trepitjar una de les portes de la part alta de l’eslàlom i va perdre qualsevol possibilitat de pujar al podi. Tot i no ser la seva especialitat, Vonn volia aprofitar la prova per acomiadar-se dels Jocs amb una altra medalla. Una jornada abans havia aconseguit un bronze en el descens, que s’afegeixen a l’or i el bronze en el descens i el supergegant de Vancouver. Un palmarès que pot semblar curt per a algú que acredita quatre títols de la copa del món i 81 victòries parcials. La mateixa esquiadora no amagava una certa decepció per aquest comiat: “Esperava fer més avui. Ho havia d’arriscar tot si volia pujar al podi, ho he provat i he donat el millor de mi mateixa, però no ha anat bé.” Vonn va recordar que aquests són els seus últims Jocs –“Em faig gran i el genoll em fa mal”–, però va assegurar que la temporada que ve tornarà a competir en la copa del món amb l’objectiu de “batre” el rècord d’Ingemar Stenmark. “Després, ja ho veurem”, va concloure.

La victòria se la va endur suïssa Michelle Gisin, que no havia pujat mai a cap podi olímpic. El seu temps (2:20.90) va ser gairebé un segon millor que el de la principal favorita, l’americana Mikael Shiffrin, que es va penjar la plata. La també suïssa Wendy Holdener, subcampiona en l’eslàlom, es va endur la plata (2:22.34).

LA REACCIÓ

Ho havia d’arriscar tot si volia pujar al podi, ho he provat i he donat el millor de mi mateixa, però no ha anat bé
Lindsey Vonn
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)