Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga

El Sabadell i el Mataró, en el G8 d’elit

Waterpolo. Les vallesanes i les maresmenques s’enfronten en l’anada dels quarts de final de l’Eurolliga avui a Can Llong (13.15 h) en una reedició de la final de consolació del curs passat

L’atzar va voler que els dos representants catalans a l’Eurolliga, l’Astralpool Sabadell i La Sirena Mataró, s’enfrontessin en els quarts de final de la màxima competició i d’aquesta manera no es podrà repetir l’èxit de la passada campanya, quan els dos equips es van classificar per a la final a quatre. Llavors, a la localitat russa de Kirixi, els dos equips van disputar la final de consolació després de perdre les semifinals i el Sabadell va acabar tercer.

Les sabadellenques són les favorites en aquesta eliminatòria, que comença avui a Can Llong (13.15) i que es resoldrà el dissabte 17 de març a Mataró, però ho hauran de demostrar a la piscina. Les vallesanes es presenten al partit reforçades per la victòria a la final de la copa, mentre que les mataronines hi arriben en una situació oposada perquè van ser eliminades en els quarts de final. L’equip que perdi es consolarà disputant la final a quatre de la copa LEN.

Els quarts es completen amb els duels entre el Padova i l’UVSE Budapest, l’Orizzonte i el Dunaujvaros i Olympiacòs i el Kirixi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)