Més esport

Judo

El Ciutat de Barcelona, a punt

Judo. Avui es disputa a la Vall d’Hebron la 45a edició del torneig en què hi participaran Mireia Lapuerta i Laia Talarn com a judokes catalanes més destacades

El 45è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo es disputa avui al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron. Hi participaran uns 300 judokes, dels quals 76 són catalans. França porta la delegació més nombrosa amb 110 participants.

Hi haurà quatre que s’estrenaran en aquesta edició: Andorra, Mònaco, Colòmbia i la República Dominicana.

El trofeu forma part de del circuit de copes d’Espanya en categoria sènior, al mateix temps també s’anomena Supercopa d’Espanya, cosa que ha fet que sigui més atractiu tant pels participants espanyols com els de fora.

Entre els competidors destaquen els judokes catalans les joves promeses Mireia Lapuerta, Vasyl Sampan, Paula Roset o Al Tsunoda. També hi seran David Garcia, Javier Cabello, Carla Ubasart i Laia Talarn, aquesta última representant Madrid ja que actualment s’entrena i viu a la capital espanyola.

Laia Talarn és el primer cop que competeix a Barcelona després de la lesió que la va deixar fora dels tatamis durant un any i vuit mesos just abans de quedar fora dels Jocs Olímpics de Rio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)