Handbol

Handbol

Lliga de campions

Mentalitzats per patir

Handbol. Després de dues victòries per la mínima, el Barça juga a la pista del Kristianstad disposat a continuar lluitant pel segon lloc de grup de la Champions

El Barça Lassa afronta la penúltima jornada de la fase de grups de la lliga de campions a la pista del Kristianstad (a les 16 h per Esport3) conscient que haurà de patir. Les dues victòries per la mínima, contra el Vardar (29-28) i el Wisla Plock (28-27) al Palau, són molt presents en l’expedició blaugrana, que haurà de fer un penúltim esforç si vol continuar aspirant a la segona plaça de grup. En aquest sentit, independentment del que faci el Barça, els culers estaran molt pendents del partit de demà del Nantes, que només té un punt més que els blaugrana i rep la complicada visita del Vardar, el líder.

En unes altres circumstàncies, el partit a la pista del conjunt suec no hauria suposat tantes precaucions, però l’equip blaugrana, amb molts jugadors tocats i carregats de partits, no està per gaires excessos i, a més, el Kristianstad es juga pràcticament l’última oportunitat per guanyar-se un lloc en els vuitens de final. “Estem disposats a patir una altra vegada, perquè és el que toca. Patim molt sempre perquè els partits de la lliga de campions tots sabem el que és, una competició molt difícil en què tots els equips et poden guanyar”, va sentenciar ahir el tècnic barceloní Xavi Pascual després de l’últim entrenament a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí.

En l’aspecte tàctic, Pascual no espera sorpreses: “El Kristianstad no canviarà la seva manera de jugar. Ells corren moltíssim. És un equip molt alegre en el joc. En defensa són també molt agressius. És un molt bon equip i està plantejant problemes a tothom, però nosaltres no ens apartarem de la nostra línia, del nostre sistema defensiu, de voler ser contundents en la recuperació de la pilota per poder contraatacar, però això és el que volem fer nosaltres. A veure que és el que ens deixen fer.” A partir d’aquest guió, el tècnic blaugrana ha incidit especialment en el replegament de l’equip i a minimitzar les pèrdues de pilota: “Hem d’evitar que aquestes passades a la zona de sis metres existeixin, i si passen que tinguin èxit per poder fer els canvis atac-defensa que necessitem fer, i que continuarem fent.” En el partit de la primera volta, els principals perills del Kristianstad van venir dels llançaments de l’esquerrà Tim Sorensen, autor de 6 gols, i de la velocitat i eficàcia dels extrems.

Elogis a Entrerríos

Per controlar el ritme de joc i marcar el rumb del partit tornarà a ser determinant l’ascendència del central asturià Raúl Entrerríos, que ahir va rebre els elogis de Pascual: “No només aquests últims partits, sinó els set anys que crec que fa que està amb nosaltres està dirigint l’equip magníficament bé, i per mi és un pilar fonamental. Ell sap que té tota la meva confiança en atac, en defensa, i en el que faci falta. És un jugador que espero que estigui molt temps aquí, que ens aporta moltíssim. Estic encantat de tenir un jugador com en Raúl a la plantilla.” A excepció d’Andersson, els disset components del primer equip –Pálmarsson ja va jugar uns minuts contra l’Ademar– han viatjat a Kristianstad i avui al matí s’haurà de descartar un jugador.

LA PRÈVIA

Hem entrenat el replegament i hem de minimitzar les pèrdues per evitar el seu contraatac
Xavi Pascual
entrenador del fc barcelona lassa
Recordo que en el partit al Palau ens guanyaven de dos quan només faltaven cinc minuts
Tim N’Guessan
lateral del fc barcelona lassa

Handbol. Lliga de Campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Vardar 20 13 9 2 2 359 310
2 Nantes 19 13 9 1 3 372 352
3 Barça Lassa 18 13 8 2 3 380 350
4 Rhein-Neckar 16 13 6 4 3 386 361
5 Pick Szeged 13 13 6 1 6 394 383
6 Wisla Plock 6 13 2 2 9 349 377
7 Zagreb 6 13 2 2 9 325 369
8 Kristianstad 6 13 2 2 9 328 391
Darrera actualització: 25-02-2018 22:00:20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)