Futbol sala

Futbol sala

El Catgas s’omple d’èpica

Futbol sala. Un gol espectacular del porter Abraham a dotze segons del final dona als colomencs un triomf balsàmic a la pista del Movistar Inter

INter 4 CAtgas 5

MOVISTAR INTER:Jesús Herrero, Bebe, Solano, Pola i Gadeia –cinc titular– Carlos Ortiz, Serginho, Taffy, Daniel, Humberto i Borja.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Abraham, Ari Santos, Javi Rodríguez, Juanqui i Ximbinha –cinc titular– Mario, David Àlvarez, Pol Pacheco, Corso, Iago Míguez i Pablo del Moral.GOLS:1-0 (5’) Humberto. 2-0 (7’) Daniel. 3-0 (11’) Solano. 3-1 (11’) Iago Míguez. 3-2 (17’) Ximbinha. 4-2 (26’) Solano. 4-3 (36’) Pablo del Moral. 4-4 (38’) Ximbinha. 4-5 (40’) Abraham.ÀRBITRE:Alonso i Santander.

La propera (03-03-18)

Osasuna-Jaén; Cartagena-Barça Lassa; Saragossa-Llevant; El Pozo-Peníscola; Parrulo-Santiago; Segovia-Movistar Inter; Catgas Energía-Gran Canària; Palma-Ribera Navarra

El Catgas Energia la va fer grossa ahir a Torrejón. Un gol del porter Abraham quan faltaven dotze segons va donar un triomf balsàmic als colomencs i va certificar una remuntada farcida de coratge, punt d’honor i èpica. La derrota d’ahir és la primera de l’Inter en els 22 partits de lliga.

Semblava impossible que el Catgas pogués aconseguir els tres punts al feu madrileny quan el cordovès Solano va fer el 3-0 en l’equador de la primera part. Els colomencs havien fet un bon inici però la piconadora local havia estat molt efectiva. La resposta, obra de Iago Míguez d’esperó, va calmar les aigües i va donar tranquil·litat al Catgas, que va tornar a veure porteria abans del descans mitjançant Ximbinha.

Un altre gol de Solano va complicar més les coses en l’inici de la represa, però el conjunt colomenc mai va perdre la fe. L’Inter va veure guanyat el duel abans d’hora però quatre minuts espectaculars van capgirar el guió. Pablo del Moral va perforar la porteria de Jesús Herrero amb un gran xut després de creuar tota la pista amb una conducció genial. El gol va trastocar els plans dels madrilenys, que van veure com, amb Juanqui de porter jugador, Ximbinha empatava el partit a dos minuts del final. L’Inter contraatacava fent jugar Bebe de porter jugador però, llavors, l’èpica va fer acte d’aparició a Torrejón. Els colomencs van aguantar el setge i el jove porter Abraham, que ahir substituïa Cristian, va marcar de porteria a porteria i va donar tres punts balsàmics a un Catgas Energia que torna a mirar al play-off després de moltes setmanes complicades.