Sempre a remolc

Handbol. Un mal inici condemna l’Augi Sarrià contra l’OAR Gràcia, que va arribar a tenir sis gols d’avantatge en el primer temps

SARRIÀ 27 OAR 30

AUGI SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (8), Pere Arnau (1), Martí Arnau (4), Ballester (2), Rovira (3), Serrano, Esain, Moreno, Torres (3), Teixidor, Pol Díaz (6) i Vicente.OAR GRÀCIA:Pérez, Puadas, Picola (2), Escuert, Xerta (5), Ferrer, Peiro (9), Ogalla, Correro (6), Gesa, López, Franco, Vaillo (4), Bernat Correro (2) i Esteve (1).PARCIALS:1-2, 1-4, 2-6, 4-9, 7-12, 11-16, 11-18, 14-20, 16-22, 20-24, 23-27 i 27-30.ÀRBITRES:Sánchez i Vicente. Van excloure Martí Arnau, Esain i Torres (2), del Sarrià; i Picola, Franco, i Vaillo (2), de l’OAR.PÚBLIC:L’Augi Sarrià no va tenir el seu dia en el duel d’ahir contra l’OAR Gràcia, que es va endur els dos punts aprofitant una tarda per oblidar dels gironins. Els jugadors locals van sortir a la pista desconnectats, van cometre molts errors no forçats tant en els llançaments com en les passades i els visitants els van superar sobretot en intensitat. Fruit d’això va arribar la màxima diferència de l’OAR de sis gols abans del descans (4-10). L’equip de Carles Morales va mirar de reaccionar però va costar molt retallar diferències. En la segona part els sarrianencs van millorar l’actitud i van arribar a situar-se a nomes tres gols dels visitants (22-25) a set minuts del final. Encara hi havia temps per aixecar el partit, però els visitants van saber mantenir la calma.