Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Sense sorpreses abans de la copa

Hoquei sobre herba. Les lligues arriben a l’aturada sense cap sobresalt per als favorits

Les dues jornades de després de l’aturada hivernal i prèvies a les copes de la Reina i del Rei no han deixat grans titulars ni resultats extraordinaris. Han estat dues jornades en què les plantilles i els tècnics han pensat més en un els grans plats de la temporada que en el dia a dia en la competició setmanal. Les copes del Rei i de la Reina fan trempar el món de l’estic, que enguany es mourà fins a València de divendres a diumenge.

Abans, en la divisió d’honor femenina, el Club de Campo no troba aturador. Les jugadores madrilenyes no han cedit cap punt en els nous partits que han disputat. De la seva banda, el Polo i el Junior continuen ferms en la persecució del líder i l’Atlètic va donar un cop important en la lluita per la zona baixa guanyant la Real Sociedad.

En la competició masculina, el Polo ha pujat al capdavant de la classificació en detriment del Club de Campo després de l’empat dels madrilenys amb l’Egara. Els barcelonins, que van guanyar diumenge el Terrassa per un ajustat 3-2, tenen el Club de Campo, l’Egara i el Junior trepitjant-los els talons. Els egarencs van atropellar el penúltim classificat, l’Atlético San Sebastián, amb una golejada plàcida (1-5), i el Junior va patir més que no es preveia per superar el Barça al Pau Negre (1-2). L’Atlètic, de la seva banda, continua exhibint una cara irregular i diumenge va empatar a casa contra la Complutense. València ja espera el millor hoquei i la disputa de les copes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)